Σε συνέχεια της επίσκεψή σας στο περίπτερό μας

 
   

MINOPTA 70K

32 Συνέδριο Ενδοφακών & Διαθλαστικής Χειρουργικής

1-4 Μαρτίου 2018, Hilton 

 
---
 
 
 

 

Αγαπητοί, 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψή σας στο περίπτερο της εταιρείας μας , στα πλαίσια του Συνεδρίου των Ενδοφακών. Ελπίζουμε να ενημερωθήκατε με τον καλύτερο τρόπο για τα είδη που σας ενδιαφέρουν. 

Σύντομα θα λάβετε την προσφορά μας με ειδικές τιμές συνεδρίου! Φέτος είχαμε την ευκαιρία να σας δείξουμε επιτυχημένα μηχανήματα της εταιρείας μας και τα πιο δημοφιλή της αγοράς! Πρόκειται για : 

- Το Χειρουγικό Μικροσκόπιο Leica Μ822F40, με μοναδικά πλεονεκτήματα για τις επεμβάσεις του καταρράκτη , όπως ομοαξονικός διπλός φωτισμός LED και υψηλής ανάλυσης HD CMOs Leica camera. 

- To μηχάνημα Optovue Αvanti-AngioVue, OCT & ΟCT Αγγειογραφία, 1ο σε πωλήσεις διεθνώς με μοναδικά πλεονεκτήματα , την HD (High Definition) Αγγειογραφία στην περιοχή των 6Χ6mm, την Μέτρηση Πυκνότητας Ροής σε όλες τις στοιβάδες του βυθού, το πρόγραμμα αφαίρεσης αντανακλάσεων (3D PAR)

Mοντέλο με αναβάθμιση Ιανούαριος 2018 

- To μηχάνημα Optovue iFusion, Συνδυασμός OCT iVue + non Mydriatic Camera iCam, Νο1 σε πωλήσεις στην ΕλλάδαΤα μοναδικά του πλεονεκτήματα είναι : η ευχρηστία του, η μεγάλη ταχύτητα λήψης εικόνας, η μεγαλύτερη NDB (Normative Data Base) της διεθνούς αγοράς για τη σύγκριση των τιμών με τις φυσιολογικές, ο δείκτης FLV (Focal Loss Volume) για την απώλεια των Γαγγλιακών Κυττάρων GCC - ο πιο αξιόπιστος για τη διάγνωση του αρχόμενου γλαυκώματος, η αποδεδειγμένα πιο αξιοπιστη μέτρηση παχους κερατοειδούς και επιθηλίου , με τεράστια βιβλιογραφία!

Μοντέλο με αναβάθμιση Δεκέμβριος 2017 

- Το Laser Iridex Cyclo G6, Micropulse Laser Κυκλοφωτοπηξία, το Μοναδικό Διεθνώς που πραγματοποιεί Επαναλαμβανόμενη Θεραπεία Κυκλοφωτοπηξίας! Θεραπεία χωρίς Τομή, δεν δημιουργεί Φλεγμονές γεγονός που συμβάλει στη γρήγορη ανάρρωση του ασθενούς και το πιο σημαντικό έχει προβλέψιμα αποτελέσματα!

Μοντέλο Ιούλιος 2017 

- Τη Σχισμοειδή Λυχνία CSO SL Elite με ψηφιακή κάμερα και LED φωτισμό , μία από τις πιο επιτυχημένες σχισμοειδείς λυχνίες της αγοράς, με στερεοσκοπικό φωτισμό 6 μοιρών, με νέας τεχνολογίας camera progressive scan , με Dicom συμβατό πρόγραμμα! 

- Σειρά διαγνωστικών μηχανημάτων Right Ιαπωνίας, όπως το νέο Μοντέλο 2018 Διαθλασίμετρου Κερατόμετρου Accomoref K2, το νέο Mοντέλο 2018 EAL-100 Ηλεκτρονικού Φακομέτρου με εκτυπωτή και το Επιτυχημένο Ηλ/κο Φορόπτερο Remote Vision II , το μοναδικό με όλες τις ενδείξεις στο σώμα του Φοροπτέρου & με ασύρματη σύνδεση με το Διαθλασίμετρο & την 24΄΄ ιντσών Oθόνη Right RG24RT. 

- Εργαλεία για καταρράκτη & υαλοειδεκτομή μιας χρήσεως ή πολλαπλών, Blink, Vitreq, Janach. Για όλων των ειδών τις επεμβάσεις, σε πολύ καλές τιμές!


Με εκτίμηση,


Ομάδα Minopta

IMG 3582
 

 

 
--
www.minopta.gr | LMag  | Facebook |
--
{unsubscribe}If you're not interested any more » unsubscribe{/unsubscribe}

Share