Η Optovue ανακοινώνει επενδύσεις 30 εκ. USD για έρευνα

angioanalytics blood flow 20


Η Optovue ανακοινώνει την επένδυση 30 εκατομμυρίων USD από την εταιρεία Delta για την ενίσχυση της ανάπτυξης, στην καινοτομία της απεικόνισης.

Fremont, Καλιφόρνια (11, Νοεμβρίου, 2015)

H Optovue Inc, ένας παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και εμπορία των OCT αγγειογραφίας, ανακοίνωσε ότι έχει συμφωνηθεί η προσφορά 30 εκατομμυρίων USD από την εταιρεία Deltronics (Ολλανδία) BV, θυγατρική της Delta Electronics, Inc., παγκόσμιο ηγέτη ενέργειας.

Η χρηματοδότηση αυτή, θα επιτρέψει στην Optovue να επεκτείνει τις πλατφόρμες απεικόνισης που χρησιμοποιούνται σήμερα, και να προωθήσουν την ανάπτυξη εφαρμογών για το σύστημα AngioVue Imaging System. Αυτή η μακροπρόθεσμη επένδυση επιτρέπει στην εταιρεία Delta να επεκτείνει τη στρατηγική της θέση στον κλάδο της υγείας.

"Η τεχνολογία AngioVue έχει δώσει στους γιατρούς, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα να απεικονίσει τα αιμοφόρα αγγεία στα επιμέρους στρώματα του αμφιβληστροειδούς, χωρίς ενέσεις φλουροσκεϊνης" δήλωσε ο Jay Wei, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Optovue. "Η οπτικοποίηση των πληροφοριών αυτών παρέχει ένα συναρπαστικό τρόπο για τη διαχείριση των ασθενών που πάσχουν από ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας -μία εκ των κυρίων αιτιών της τύφλωσης- σήμερα. Αναμένουμε παρόμοια συνεισφορά για τη διαχείριση της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας."

Το σύστημα απεικόνισης αγγείων (μοντέλο Angiovue), το οποίο εισήχθη σε αγορές εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών στα τέλη του περασμένου έτους, υιοθετήθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό. Σήμερα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή κλινική χρήση σε πάνω από 400 σημεία. Με εφαρμογές, που αφορούν τον αμφιβληστροειδή, το γλαύκωμα και του προσθίου, η τεχνολογία AngioVue ήταν το επίκεντρο σε πάνω από 50 επιστημονικές σχολιασμένες δημοσιεύσεις.

Share