Αφιέρωμα Iridex - Micropulse Laser


micropulse geniki

Laser Micropulse Κυκλοφωτοπηξίας
"Αντιμετώπιση του γλαυκώματος με το Νέο Micropulse P3 Cyclo G6 - Μία ενιαία θεραπεία"

Το Micropulse Laser Κυκλοφωτοπηξίας, παρέχει στους ασθενείς μία νέα στρατηγική θεραπείας - μείωση της ενδοφθάλμιας πίεσης και ελλάτωση της φαρμακευτικής αγωγής

Διαβάστε ένα εξαιρετικό άρθρο για το Micropulse P3 από τον Δρ. Ahad Mahootchi, έναν καταξιωμένο οφθαλμίατρο που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής 75 περιστατικά με Micropulse.
Συγκεκριμένα έχει θεραπεύσει ένα μεγάλο αριθμό ασθενών που πάσχουν από γλαύκωμα, με επιτυχία σε 73 από τις 75 περιπτώσεις. 

Μεταξύ άλλων σημαντικών σημειών που αναφέρονται στο άρθρο, συναρπαστική είναι η εμπειρία του Δρ. Mahootchi, με τη θεραπεία του αμφίπλευρου γλαυκώματος. Οι ασθενείς που χρειάζονται θεραπεία και στα δύο μάτια, τυπικά θεραπεύονται πρώτα στο ένα μάτι, στη συνέχεια ακολουθεί ένα χρονικό διάστημα για να αξιολογηθεί η ανταπόκριση και έπειτα στο άλλο μάτι. 

Με την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα του Micropulse TSCPC, ο Δρ. Mahootchi αντιμετωπίζει το αμφίπλευρο γλαύκωμα με μία ενιαία θεραπεία, ικανοποιώντας τους ασθενείς του με τα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Πατήστε εδώ
για να διαβάσετε το άρθρο του Δρ. Ahad Mahootchi. Δημοσιευμένο στο Ophthalmology Times, Μάιος 2016
hp banner 532 micropulse


Micropulse Laser για θεραπεία παθήσεων Αμφιβληστροειδούς & Γλαυκώματος


Πρόκειται για νέα θεραπεία Laser, επαναλαμβανόμενη, με μήκος κύματος πράσινο 532nm ή κίτρινο 577nm.
Ο γιατρός έχοντας το μηχάνημα αυτό στο ιατρείο του, μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις παθήσεις του αμφιβληστροειδούς, όπως και να πραγματοποιήσει επαναλήψιμη Laser trabeculoplasty για τη θεραπεία του Γλαυκώματος.

Πατήστε εδώ για να δείτε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση - βίντεο για τη λειτουργία του iq532 Green laser.


Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) για τη λειτουργία του Micropulse από τους Dr. David Gossage & Dr. Sam Mansour, πατήστε εδώ.

Share